City Hotelsbillig hoteller over hele verden

Skjermbilde av City Hotels webside
Tidsramme
2011/2012
Ansvar
Visuelt design, interaksjondesign

Om oppdraget

City Hotels er en hotellportal som eies av det norske selskapet European Travel Group AS og som tilbyr hotellbestillinger over hele verden. I tillegg til cityhotels.no har de også svenske, danske og amerikanske søstersider.

Websiden trengte en modernisering i design og koding, og trengte å integreres bedre mot sosiale medier og City Hotels samarbeidspartnere.

Med et noe begrenset budsjett ble løsningen å ta utgangspunkt i et rammeverk, og lage et designsystem som kunne brukes som rød tråd på alle sidene. Derfor jobbet jeg konkret med enkeltkomponenter som søkeresultat, gallerier, lister osv, fremfor nettsider. Disse kunne da City Hotels spinne videre på.

Dette var første gang jeg designet det aller meste rett i nettleseren, dvs ved hjelp av html/css koding, og uten Photoshop. Det var en veldig lærerik prosess jeg har dratt nytte av i senere prosjekter.

"For å være ærlig, synes jeg dette ser svært profesjonelt og bra ut! Gleder meg veldig til å implementere koden din i systemet vårt, og til å gå live med løsningen! Bra jobbet."

Asgaut Mjølne www.cityhotels.no

Kjenner du at du kribler etter å jobbe med meg?